Bliv sponsor eller tilmeld dig Øens Erhvervsnetværk

Bliv en del af Amagers fodboldflagskib og Øens stærkeste erhvervsnetværk

Fodbold er følelser. Fodbold er kultur. Fodbold er dramatik – jubel og skuffelser. Men fodbold er også forretning – og vejen til mere forretning gennem eksponering, netværk og relationer. Få større værdi af din markedsføring og bedre bundlinje med et partnerskab med Fremad Amager – Amagers fodboldflagskib.

  Partnerskaber og eksponering til alle

  Et partnerskab med Fremad Amager åbner talrige muligheder for at skabe mere forretning – uanset branche og størrelsen af din virksomhed.

  Du bliver en del af Øens Erhvervsnetværk. Øens erhvervsnetværk består af store og små lokale, regionale og internationale virksomheder, der alle bakker op om den professionelle fodbold i klubben. Som en del af netværket får du mulighed for at bygge nye relationer, lære andre virksomheder at kende og synliggøre din egen virksomhed.

  Samtidig får din virksomhed adgang til mange typer af synlighed på og uden for banen. Det gælder alt fra eksponering på stadion med skiltning, digitale bannere, navnerettigheder til kampsponsorater og events – herunder til kampe, der transmitteres i tv, og på klubbens digitale platforme som website, sociale medier og nyhedsbreve.
  Endelig er der mulighed for berøring med Fremad Amagers samarbejdsklubber på Amager.

  Kom med på rejsen

  Bliv en del af succesen og en unik satsnings i dansk fodbold. Vi har partnerskaber, der henvender sig til alle typer virksomheder.

  Kontakt os, og lad os få en snak om jeres ønsker til eksponering og mere forretning.

  Vi har også et produkt, der matcher dine ambitioner.

  Kontakt Fremad Amager her:

  Salgsdirektør Thomas Haargaard: tha@fa-elite.dk;