AAQUIST ARBEJDER SIG HASTIGT TILBAGE I TOPFORM

Han var på banen mod Tårnby FF for første gang i flere måneder efter småskader, der alle kom dumpende ind, så snart at Mads Aaquist var ved at være tilbage på holdet. Nu er det blevet til spilletid i de seneste tre kampe, hvor han nu arbejder benhårdt for at komme tilbage i storform. Senest med et rigtig fornuftigt frisparksmål til 3-0 ude mod Nykøbing FC, som også blev kampens sidste mål.

”Det var et stort skulderklap med en rigtig god modtagelse fra fansene i kampen mod Hillerød Fodbold, som var første hjemmekamp siden maj måned. Det er fantastisk at være tilbage på banen igen og have muligheden for at hjælpe drengene, det er sgu lidt svært fra tribunen. For mit vedkommende har det været en hård periode at sidde ude og følge med derfra, når alt som fodboldspiller handler om at være på banen. Men der fralægger man sig hurtigt de personlige tanker, og gør alt for at støtte holdet både før, under og efter kampe,”

”Efter tre kampe med spilletid gav det lidt blod på tanden med et mål i forrige opgør mod Nykøbing FC. Jeg sagde til Pierre at den lå klar til min højrefod ved frisparket, og så var jeg jo også forpligtet til at sparke den i kassen med den udmelding til kaptajnen, der også så sit snit til en kasse. Kampen mod Nykøbing FC er også et rigtig godt eksempel på, hvordan vi skal angribe mange af kampene generelt. Jeg synes vi var i kontrol i store dele af kampen, og var lige så tålmodige i perioden i undertal. At vi så scorer to mål i perioden i undertal på banen, og vinder 3-0 er en rigtig stærk præstation. De takter skal vi fortsætte mod HB Køge i morgen aften, og hive yderligere 3 point i land, før der venter en landsholdspause. Opbakningen er vigtig for alle os spillere, og giver også lidt mere til duellerne, så jeg ser frem til et festligt Sundby Idrætspark, der utallige gange har leveret en flot kulisse til os spillere,” lyder det fra Aaquist.

Køb billet til kampen mod HB Køge her:

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-hb-koege-16-sep-2022

Vi ses i Sundby!

Del på de sociale medier