ANFØREREN SKIFTER LEJEAFTALEN UD MED EN PERMANENT AFTALE I FREMAD

Forrige sommer kunne vi løfte sløret for en lejeaftale med Pierre Kanstrup, der kom til Ama’r fra Sønderjyske Fodbold. Efter en halvsæson i klubben, overtog han anførerbindet og har i samarbejde med spillerne leveret en flot forårssæson, der i sidste uge kunne redde klubben fri af nedrykning.

Derfor er der sat underskrift på en aftale, der gør vores anfører til Fremad Amager-spiller på en permanent aftale frem til sommeren 2024.

Forleden kunne Gaxe bringe informationer om den nuværende status i klubben, hvor spillere med udløb bl.a. var i fokus. Her var målet at få nogle af de forlængelser på plads inden sæsonens sidste kamp på lørdag mod Vendsyssel FF. Lige præcis aftalen med anføreren, havde en vis betydning:

”For os har Pierre løst det, vi ønskede med hans skifte til vores klub. Han er en stærk leder, går forrest og har rigtig meget indflydelse på hverdagen i omklædningsrummet. Klubben har lidt under en del kaos, og Pierre har været fantastisk til at styre truppen i den rigtige retning og ikke miste modet – præcis som en leder skal i svære perioder. Vi har brug for kontinuitet i spillertruppen, og dermed har vi også brug for at anføreren kan fortsætte de gode takter med samlingen af truppen som en stærk enhed. Vi har taget små skridt med en spændende trupsammensætning, der har løftet bundniveauet i foråret, og der er flere procenter at hente på den fremgang. Vi er rigtig godt tilfreds med at få Pierre’s aftale vekslet fra en lejeaftale til en permanent aftale i Fremad Amager,” udtaler Gaxe.

Få video-interviewet med nedenfor med anføreren, der sætter ord på det permanente skifte til Fremad Amager længere nede i artiklen.

Fantastisk nyhed inden sæsonafslutningen mod Vendsyssel FF – STORT tillykke til Pierre og ikke mindst Fremad Amager!

Del på de sociale medier