AV FOR EN OPBAKNING – +2000 PÅ LÆGTERNE PÅ NY

AV FOR EN OPBAKNING – +2000 PÅ LÆGTERNE PÅ NYOpbakning er vital, uanset hvor man befinder sig. Der hvor Fremad Amager befinder sig, er hver gang en kamp i kampen om at flytte sig længere væk fra stregen. I den kamp skal der bruges struktur fra trænerstaben, vildskab og fight fra spillerne og ikke mindst, vital opbakning fra vores Fremad-fans og samarbejdspartnere. Det har i den grad været til at mærke på nærmeste hold.

I årets første to hjemmekampe har I, Ama’rkaner, vist den vitale støtte, som altid, men også med besøg fra nye ansigter på lægterne. I to kampe i streg har vi nemlig krydset målstregen på tilskuersiden med +2000 på lægterne, og det er intet mindre end genialt!

Som cheftræner Carit Falch har nævnt i flere omgange, er der bump på vejen – dem kommer der flere af, men opbakningen og vildskaben er tydelig. Med sidste hjemmekamp i grundspillet i lørdags, venter nu den sidste kamp i grundspillet på lørdag i Fredericia.

Derefter starter slutspillet med fem hjemme- og fem udekampe. Her glæder vi os til at fortsætte de flotte takter og øge kapaciteten, så Sundby Idrætspark fortsat er en stor mundfuld for vores modstandere fra nær og fjern.

Hele hovedårsagen med dette skriv; KÆMPE tak for opbakningen til årets første to hjemmekampe – og naturligvis en stor tak til den store skare af medrejsende fans, der var på plads til udekampen i Næstved (altid på hjemmebane) 💙

SUPER FREMAD A!

Del på de sociale medier