BAY: MED SAMME SPIL FÅR VI 3 POINT

Markus Bay er en del af et hold, som i øjeblikket spiller god fodbold på et hold, hvor mange nye spillere skulle ”finde på plads”. Bolden rullede rigtig godt i opgøret mod HB Køge, og vi var uheldige med ikke at hive alle 3 point, selvom Køge-lejren mente noget andet.

For Markus Bay er opskriften samme flotte spil og presspil i morgen aften:

”For os viser det den fremgang, vi har gennemgået med et halvt hold, som er skiftet i seneste transfervindue. I forrige kamp var det ret tydeligt, hvor langt vi er nået som hold, og det er kun det allersidste, der manglede i lige netop dén kamp; Scoringer. Opgøret mod Esbjerg FB var én af de kampe, hvor vi ramte rigtigt på resultat og effektiviteten, men spillemæssigt var præstationen i søndags rigtig god. For holdet og vores defensiv betyder det også noget at holde nullet i en kamp på udebane. Med samme spil får vi 3 point” siger Bay, og uddyber.

”I morgen aften kommer der et hold med masser af selvtillid efter en kanon start på foråret, pointmæssigt. De har en god struktur defensivt, og den skal vi bryde op med vores gode takter på bolden og i presspillet. Efter næsten fire år som Fremad-spiller, så ved jeg at Sundby Idrætspark og fansene kan skabe en fest. Det ser jeg frem til i morgen – fuld knald på fodbolden og larmen fra fansene,” slutter Markus Bay.

Køb billet til kampen her:

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-hobro-18-mar-2022

#ForzaFremad

Del på de sociale medier