CHEFTRÆNEREN VIL SE TAKTER FRA ESBJERG-KAMPEN

Forrige fredag var der til gengæld fest og farver i Sundby Idrætspark i en suveræn kamp mod Esbjerg FB i 4-2 sejren. Derfor forventer Peter Løvenkrands også at se nogle af de takter fra netop dét opgør i en uge, hvor der har været noget mere ro på, internt:

”Sidste uge var ret intens i forhold til den kriseramte situation, klubben var havnet i. I den her uge har vi haft mulighed for at fokusere på træningen og forberede os til en vigtig kamp på søndag i Køge. Det spil vi så fra sidelinjen mod Esbjerg med højt pres, aggressiv fremtoning og sikkert pasningsspil er noget af det, som kan give os overtaget mod HB Køge,”

”Vores seneste opgør mod HB Køge gav os tre point i Sundby Idrætspark, men det kan vi ikke sammenligne med en trup, hvor start 11’eren alene er udskiftet på ca. 7-8 pladser fra dét opgør. Drengene har arbejdet godt efter et svært nederlag fredag aften mod Lyngby, og vi flyttede hurtigt fokus til det kommende opgør. Med så kort en udebanetur glæder vi os til både Fremad-fans via tur med bus, tog og biler til Køge, som kommer for at støtte os. Vi skal nok sørge for den gode underholdning,” siger Løvenkrands.

Del på de sociale medier