EFTERÅRSFERIE ER LIG MED STÆVNE

Her er et fabelagtigt billede af AC Amager Academy’s U11-hold, der med alt tydelighed har givet den gas på græsbanerne til Esbjerg SparNord Elite Cup!

Læs historien fra stævnet her:

Årgangene U10-U15 var alle i starten af efterårsferien taget den lange tur til Jylland, nærmere betegnet Esbjerg, for at deltage i den store elite turnering – Esbjerg SparNord Elite Cup.

Det var første gang i AC regi at alle årgangene skulle deltage i et større stævne, det var derfor med blandende forventninger at vi satte os i bussen mod det jyske.

U10 stævnet var desværre aflyst, men i stedet havde vi arrangeret 3 træningskampe i 8v8 formatet der stadig er meget nyt for alle U10 drengene.

U11’erne var på forhånd spået gode chancer for at nå langt, og kun sort uheld og marginaler forhindrede dem i at komme i finalen. De spillede flot den indledende pulje og gik sikkert videre til Kvartfinalen, hvor de mødte Bramming. Her sikrede en sen scoring til 4-3 dem en plads i semifinalen med Esbjerg (U12). Det blev et drama hvor AC længe så ud til at trække det længste strå, men en sen straffe udligning til 2-2 sendte kampen ud i straffesportskonkurrence. Den var selvfølgelig præget af nerver og endte desværre med en 6-7 sejr til Esbjerg. Til den efterfølgende placeringskamp blev der dog meldt “udsolgt” og 3. pladsen gik desværre til Hvidovre.

Alt i alt en super turnering af vores unge talenter.

U12 var havnet i en hård gruppe, hvor de blandt andet mødte de senere turneringsvindere fra Brøndby. Den kamp viste potentialet hos U12, der var godt med indtil 20 min før tid, hvorefter Brøndby trak fra. Derudover blev det til en sejr over Hvidovre og et nederlag til Randers, og så stod den på placeringskampe. Her var der også drama i første kamp mod BSF der blev besejret i straffespark konkurrence, hvor vores Keeper Oliver både fik reddet straffe, og scoret på straffe! Også hos U12’erne var energien dog lidt væk i sidste kamp, som blev tabt til Esbjerg, men samlet set gode takter og en masse værdifuld erfaring med hjem!

Der kommer info om præstationerne fra U13-U15 inden længe.

Del på de sociale medier