EN NY ROBUST SPILLER TIL BAGKÆDEN

I de to træningskampe her i januar optrådte en ny mand i nr. 15, og han har vekslet en prøveperiode i Fremad Amager til en fast kontrakt. 25-årige Peter Jul Nielsen har underskrevet en aftale, der er gældende for resten af 2022.

Peter har senest været i Norge hos Brattvåg IL, siden sommeren 2020. Nu er den danske forsvarsspiller vendt retur til hjemlandet, hvor han tidligere har optrådt for Middelfart Boldklub, FC Vestsjælland og Esbjerg FB-ungdom. I 2016 og et år frem gemmer der sig også et ophold hos svenske Värnamo.

Den nye Fremad-spiller kan optræde på alle pladser i bagkæden, og styrker derfor en vigtig kæde på holdet, hvor der har været udfordringer i efterårssæsonen:

”Med tilgangen af Peter, ved vi, hvad vi får. Det viste han også i træningskampen mod AB. Han er en klog spiller, og har en skarp timing i duellerne. Vores vigtigste opgave i det her transfervindue har været at forstærke holdet og tilmed stabilisere defensiven, og Peter kan være med til at løfte niveauet. Vi har nu samlet en stærk bagkæde, hvor der bliver kamp om pladserne i et forår, hvor alle skal bidrage. Han arbejder ekstremt hårdt uanset hvilken opgave, han bliver uddelt af trænerteamet. Den mentalitet er den helt rette til vores miljø,” udtaler Gaxe.

Peter har i to omgange prøvetrænet hos Fremad Amager i henholdsvis slutningen af efteråret, og nu her i opstarten, og der har ikke været en finger at sætte på det benhårde stykke arbejde. Det er nu blevet belønnet med en kontrakt, der løber hele året ud:

”Efter et spændende ophold i Norge, var jeg klar på at se hjemad mod DK igen. De to ophold jeg har haft i henholdsvis Sverige og Norge har styrket mig mentalt, og det har samtidig givet mig en god læring under forskellige trænere. Efter to forskellige perioder med prøvetræning i Fremad Amager, har jeg selv haft mulighed for at mærke den store forskel i omklædningsrummet og på træningsbanen set ud fra før 2022 og via den nuværende trup. Energien banker derudaf hver dag blandt spillerne, og der er stor tro på tingene. Jeg er klar til at give den alt, jeg har i mig for klubben og fansene. Det bliver en sæson, hvor der skal fuldt fokus på overlevelse i rækken.

Det bliver fedt med en træningslejr nu her, hvor vi kan få sammensat holdet som en stærk enhed, så vi er klar til sæsonstart den 19. februar,” siger Peter Jul Nielsen.

Velkommen til Ama’r, Peter!

Del på de sociale medier