ENDNU EN STOR HÅNDSRÆKNING TIL FREMAD AMAGER –  ELIMAR STÅR KLAR MED ØKONOMISK OPBAKNING I ET DANSK SETUP

Tidligere på aftenen kunne Velkommen som samarbejdspartner sende en stor håndsrækning til Fremad Amager Elite i forbindelse med den nuværende krisesituation, hvor de ansatte ikke har fået udbetalt løn. Derfor skal der hjælp til – især hvad angår den økonomiske del. Efter mere end 10 år som samarbejdspartner i klubben, kan vores super-loyale samarbejdspartner, Elimar, nu også sende en meget fortrøstningsfuld besked i vores retning:

”Vi står naturligvis klar til at hjælpe Fremad Amager Elite via en økonomisk løsning med et dansk ejer-setup, og vi opfordrer flere lokale til at gå i samme retning. Det er i vores klare interesse at gøre så stor en forskel som muligt for en klub, som har rigtig stor betydning for både os privat, vores ansatte og rigtig mange af de fans, vi møder i Sundby Idrætspark til hver hjemmekamp,” udtaler Direktør i og ejer af Elimar, Jesper Elimar Petersen.

”I fredags tog vi afsted til et kamparrangement mod Esbjerg FB med et rekordantal tilmeldte samarbejdspartnere, hvor mere end 120 personer var klar med opbakning til holdet. Selv var vi seks ansatte, som fik én af de bedste oplevelser i Sundby Idrætspark i en del år. Med mere end 1200 tilskuere, var det tydeligt at mærke den genopfunden optimisme blandt fans og samarbejdspartnere i samarbejde med et hold, der gav sig fuldt ud hele vejen for os fremmødte. Derfor er det også helt utrolig trist at læse dagens nyheder omkring klubbens situation, få dage senere efter en fantastisk aften. Side om side med Velkommen står vi også sammen for at redde klubben i en svær tid, hvor en konkurs truer en klub, der har rigtig stor betydning for rigtig mange mennesker på Amager,” slutter Jesper.

Kontakt Fremad Amager Elite her:

Allan Ravn

ar@fa-elite.dk

20672929

Jacob Gregersen

jg@fa-elite.dk

30231113

Michael Larsen

ml@fa-elite.dk

28303518

Del på de sociale medier