FLEST SPILLEMINUTTER I FORÅRET – MIDTBANESPILLER FORLÆNGER AFTALEN

Som den sidste tilgang den 31. januar på transfervinduets sidste dag, kunne Mikkel Basse se ind i et halvårs-ophold på Ama’r. I 13 kampe med fuld spilletid og en kamp 14 med 93 minutter mod EFB i foråret, har han styret bolden fra 6’er positionen med en gennemført afleveringsprocent på 93%.

To år frem skal han fortsætte de gode takter i Fremad-trøjen efter underskrift på en forlængelse!

Basse kom til Fremad efter en periode hos FC Fredericia, hvor spilletiden var mangelfuld. Styringen af bolden og overblikket har hjulpet holdet både defensivt og offensivt i en lidt usynlig rolle på grønsværen. Den rolle har været svær at udfylde efter en efterårssæson, hvor holdet havde brug for ro på bolden i egne rækker:

”I udgangspunktet forsøgte vi i januar at tilknytte en midtbanespiller, der enten skulle rydde op eller styrer spillet på bolden. Basse har vist hans kvaliteter på bolden, og det medfører ro på bolden i egne rækker – en lidt usynlig rolle på banen, som han har udfyldt rigtig godt. Alene hans høje afleveringsprocent fortæller at vi sjældent mister bolden, når han har den i fødderne. Det led på banen er vigtigt for at fastholde strukturen både med og uden bold. Derfor var det klar interessant for os at fastholde Basse i yderligere to år, hvor han skal være med til at løfte spillet til et højere niveau,” udtaler Gaxe.

Se interviewet med Basse, hvor han sætter ord på forlængelsen med Fremad Amager:

https://www.facebook.com/fremadamagerelite/videos/692236188728126

Nu siger vi det lige igen – ALLE gode grunde til at benytte lørdagen i Sundby Idrætspark for at hylde drengene til sæsonens sidste kamp – køb tilbudsbillet her med indgang, drikke- og madbillet til en stadionpølse m. brød:

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-vendsyssel-ff-28-maj-2022

STORT tillykke med forlængelsen, Basse!

Del på de sociale medier