FØRSTE TRÆNINGSKAMP I 2022

Kl. 12:00 starter opgøret mod AB i årets første kamp, og der er mulighed for at se kampen i Sundby Idrætspark!

Vi åbner porten ved indgangen under tribunen kl. 11:00, og her skal fremvises et gyldigt coronapas.

For cheftræner Peter Løvenkrands er det første mulighed for at se nogle af de nye spillere i aktion, men hele holdet skal vise sig frem:

“For at starte et helt andet sted end selve kampen, så føles det som et helt nyt omklædningsrum. Med de her ændringer indenfor den seneste måned, er der tilført en helt ny energi til holdet. Det er en kæmpe fornøjelse at møde ind om morgenen,”

‘Vi har hentet nogle spændende spillere, der i dag kan vise sig frem i deres første kamp. Den her kamp handler om hele holdet. Spillerne, som var en del af holdet i efteråret, skal også vise sig frem. Transfervinduet er ikke lukket, og vi er ved at opbygge en stærk trup. Derfor skal spillerne vise sig fra deres bedste side i træningskampene, lige så vel som de skal til træning. Konkurrencen bliver hårdere jo tættere vi kommer på sæsonstart, og spillerne bliver målt hver eneste dag, de går på banen. Vi spiller for at vinde, og så forventer jeg en god præstation i begge ender af banen. Vi skal tage styringen,” siger Løvenkrands.

Del på de sociale medier