FORLÆNGELSE MED FORSVARSTALENT – ALLEN BLIVER FULDTIDSPROFESSIONEL

Ikke alene er der lagt op til lørdagsfest i sæsonens sidste kamp i NordicBet Ligaen mod Vendsyssel FF.

Vi kan også præsentere fjerde forlængelse på blot tre dage, hvor der har været højt tempo på i den sportslige afdeling. Denne gang kan vi præsentere 18-årige Cornelius Allen, der har valgt at forlænge opholdet på Ama’r med yderligere tre år.

Ganske som Henrik Meister blev Cornelius præsenteret på træningslejren i Malaga, hvor han skulle prøve kræfter med seniorfodbolden, efter flere år hos Brøndby Masterclass med en fast plads på Brøndby IF’s U19-hold. I løbet af det halve år, som Cornelius fik tilbudt, har han nu formået at veksle den kortidsaftale til en hverdag fremover som fuldtidsprofessionel fodboldspiller.

Med sin primære position som centerforsvar, er den unge håbefulde forsvarsspiller blevet placeret på en højreback, hvor han har gjort rigtig fin figur – især alderen taget i betragtning på en lidt uvant plads på banen. Arbejdsindsatsen kan der ikke sættes en finger på hos den unge spiller, som tilmed præsterede på rigtig højt niveau under de fysiske testresultater forleden dag under et træningspas – lige præcis den tilgang, er den helt rigtige, hvis man vil tage de næste skridt i udviklingen:

”Cornelius kom ind i samme periode som Meister, og de to har lænet sig rigtig meget op ad hinanden på træningsbanen, hvilket giver mening med deres unge alder på et helt nyt hold og en hverdag som seniorspiller. Cornelius har sin primære position som centerforsvar, men grundet skader til Gundelach, var der behov for at træde i karakter med spillerminutter hurtigere end forventet på en uvant plads i skyggen af Bonnesen. Det har han håndteret rigtig fint, og har derudover udvist en rigtig god arbejdsmoral på træningsbanen. Han er meget opmærksom på de små skridt i udviklingen, og tager ikke tingene for givet – der skal arbejdes igennem for at falde på plads i en seniortrup og i en meget fysisk præget NordicBet liga. De næste skridt i udviklingen, tror vi på at vi kan udvikle i samarbejde med Cornelius,” udtaler Gaxe.

Den unge fodboldspiller kan nu med stolthed skrive yderligere en opnået milepæl på cv’et – fuldtidsprofessionel fodboldspiller:

”Jeg er rigtig stolt over at være nået så langt på det halve år i Fremad Amager, og vidste godt at der skulle arbejdes hårdt for at tage endnu et vigtig skridt. Derfor er jeg også sindssygt glad for at kunne skrive under på min første fuldtidsprofessionelle kontrakt, og fokusere fuldt ud på fodbolden i hverdagen. Perioden siden januar som seniorspiller har rykket mig i forhold til U19-niveauet, og det har også betydet at min fysiske resultater skulle udvikles, så jeg kan forbedre mig bedst muligt. Den tillid jeg har fået som helt ung ny spiller, har motiveret mig hver dag til træning, og det er fedt at jeg kan fortsætte i et rigtig godt miljø i Fremad Amager,” siger Cornelius Allen.

Der er ALLE gode grunde til at fejre denne lørdag i fællesskab med Fremad-fans i Sundby Idrætspark – forlængelser med fire spillere og ”vi undgik nedrykningen” fejring. Kom og giv din hyldest til de fire spillere med forlængelser og resten af Fremad-heltene senere i dag!

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-vendsyssel-ff-28-maj-2022

STORT tillykke med aftalen, ”Corner”!

Del på de sociale medier