FORNYET ENERGI OG RO I KROPPEN – CEO ALLAN RAVN TAGER 3 MÅNEDERS ORLOV

Uden at forblive for meget i snakken omkring kaos og uro, er der en lidt anden hverdag, der venter CEO, Allan Ravn, den næstkommende tid.

Efter en hel del udfordringer i Fremad Amager igennem 2021 og starten på 2022, er der behov for ro og fornyet energi for medarbejdere. I det her tilfælde skal der samles kræfter hos Allan Ravn, der nu trækker stikket for en periode – til at starte med er der tale om 3 måneder:

”Den seneste periode har påvirket på flere fronter, og derfor skal der ro på og fornyet energi til. For mit vedkommende har jeg brug for et pusterum til at finde ro i krop og sjæl. Det der er væsentligt, er at der kommer ny energi ind i Fremad Amager Elite, så klubben og holdet kan fokusere fuldt ud på de resterende 9 kampe og de fremtidige spændende kommercielle tiltag fra den nye ejerkreds,” udtaler Allan.

I mellemliggende periode vil ”Gaxe” varetage alle opgaver i den sportslige afdeling med hans stab. I forhold til det kommercielle træder Lars Hein fra ejerkredsen ind på daglig basis.

Del på de sociale medier