FREMAD AMAGER PRÆSENTERER NY CHEFTRÆNER

Fremad Amager Elite præsenterer i dag Christian Iversen som ny Cheftræner for klubbens førstehold, der i disse uger kæmper for at ende i Top 6 i 2. division

Efter en hård periode med historier i pressen om dårlig stemning og utryghed på holdet, er nu tidligere Cheftræner Carit Falch blevet sygemeldt på ubestemt tid, efter at han for en lille måneds tid siden fik et ildebefindende i hjemmet.

Siden da har assistenttræner Fabio Mazzone håndteret træningen og stået i spidsen for Øens Hold i forårets første kampe, hvor det er blevet til 3 uafgjorte kampe og 3 point.

For at få skabt stabilitet på holdet, har Fremad Amager Elite netop indgået en aftale med Christian Iversen, der bliver ny Cheftræner for Øens Hold – og kommer til at stå i spidsen for holdet, når Fremad Amager allerede på torsdag møder Middelfart på hjemmebane i Sundby Idrætspark.

”Både spillerne og jeg har været utrolig glade for at Fabio havde mod på at steppe op i en svær periode og hjælpe holdet – men vi må også erkende, at Fabio ikke alene kan håndtere alle de opgaver der er omkring holdet – og som der før var to personer til at håndtere. Jeg er derfor meget glad for, at Christian Iversen har valgt at sige ja tak til at blive ny Cheftræner for Øens Hold”, siger ejer Lars Hein.

Christian Iversen har tidligere stået i spidsen for både Hvidovre IF og FC Roskilde i NordicBet Ligaen, samt været tilknyttet Viborg FF i en årrække, som analytiker.

Selv udtaler Christian Iversen følgende om jobskiftet: ”Jeg er rigtig glad for denne mulighed og jeg håber at kunne være med til at skabe lidt mere stabilitet end der måske har været i den seneste tid. Vi skal hver dag søge at gøre hinanden bedre og så skal vi simpelthen til at vinde fodboldkampe  – for det er det som det i sidste ende handler om. Jeg glæder mig til at lære spillere og stab bedre at kende samt ikke mindst at møde vores fantastiske fans, som er så vigtige for os alle på og omkring holdet. For mig personligt, er det jo også lidt ligesom at komme hjem – til Sundby Idrætspark, hvor jeg både i min aktive karriere og som træner har repræsenteret Amager og B1908, der i dag sammen med Fremad Amager driver Akademiet”.

Fabio Mazzone fortsætter uændret som assistenttræner i den nye konstellation med Christian Iversen.

Fremad Amager tager Skærtorsdag den 28. marts kl. 13.00 imod Middelfart i Sundby Idrætspark, mens holdet – ligeledes på hjemmebane – møder Akademisk Boldklub 2. Påskedag kl. 19.00.

Del på de sociale medier