FREMAD AMAGER TABER UFORTJENT TIL ESBJERG

Fremad Amager taber ufortjent 1-0 til Esbjerg efter en intens kamp.

Fra første fløjt var Fremad Amager aggressive og pressede på, hvilket gav nogle gode muligheder i de første 10 minutter. Som halvlegen skred frem, fik Esbjerg bedre fat, og viste med godt spil i flere perioder, hvorfor de ligger i toppen af rækken. Mod slutningen af halvlegen kom Fremad Amager bedre med igen og det var derfor superærgerligt, at Nicklas Strunk i det 39 minut kunne bringe gæsterne foran på et flot mål.

I anden halvleg kom Fremad Amager igen ud med fuld fart på – og det holdt hele halvlegen, hvor Fremad Amager i store perioder dominerede og viste stor fightervilje – både individuelt og som hold.

Det er muligt at vi har de farvede Fremad Amager briller på, men det meste af Sundby Idrætspark var ikke i tvivl om, at Alexander Johansen mod slutningen af kampen blev snydt for et straffespark, ligesom vi også mod slutningen havde flere farlige forsøg.

Ind ville bolden dog ikke, så desværre indkasserer vi et knebent nederlag. Der er dog ingen tvivl om, at hvis Fremad Amager kan holde dette niveau gående fremad – så skal vi nok vinde mange af de kommende kampe.

Forza Fremad A

Del på de sociale medier