Fremad fortsat ubesejret i 2024

Med en udlignende scoring sørgede Hans Høllsberg for at vi også fik point med hjem fra Brabrand.

I forhold til de første kampe i foråret måtte vi ændre på målmandsposten, da en sygdomsramt Mikkel Andersen måtte overlade pladsen i buret til Oliver Funch. En opgave Funch varetog med høj stil og beviste hans niveau med gode redninger et par gange, hvor hjemmeholdet kom til lidt for store chancer.

Fremad Amager lagde ud fra start med et pænt niveau, der sendte Brabrand rundt på banen og fik dem til at løbe en del efter bolden. Efter de første 25 minutter fandt Brabrand-spillerne dog lidt mere rytme i spillet og fik udfordret Fremad Amager.

Med otte minutter til pause lykkedes det Brabrand at bringe sig foran efter lidt klumpspil i feltet.

I anden halvleg kæmpede vi for udligningen. Igennem de sidste 45 minutter kom Fremad frem til flere chancer og genfandt lidt af det de havde vist i den første tid af kampen, dog uden at blive alt for farlige for hjemmeholdet. Med 11 minutter igen lykkedes det Hans Høllsberg at udligne og sikre point med retur til Amager.

Med det uafgjorte resultat er vi fortsat ubesejret i 2024. En stor tak til de folk, som valgte at støtte op om spillerne i Brabrand.

Kampfakta

19. spillerunde, 2. division, lørdag den 23. marts 2024, på Brabrand IF’s Idrætsanlæg:

Brabrand – Fremad Amager 1-1 (1-0)
Mål: 1-0 Nikolaj Sauer (37.), 1-1 Hans Høllsberg (79.)

Fremad Amager: Oliver Funch, Jerailly Wielzen (52. Otto Dupont), Mads-Emil Langberg, Magnus Lysholm, Mauro Savastano, Kasper Andersen, Matin Al-Atlassi, Hocine Derrar, Hans Høllsberg, Martin Lauritsen (79. Marius Papuga) og Alexander Petræus (61. Alexander Johansen)

Advarsler Fremad Amager: Matin Al-Atlassi (45.) og Martin Lauritsen (73.)

Dommer: Kasper Madsen

Del på de sociale medier