FREMAD HENTER BELGISK KREATØR

Før weekendens kamp mod Hvidovre IF, kan vi uden for transfervinduet, præsentere en ny spiller i Fremad-trøjen!

Robin Lauwers har skrevet under på en kontrakt, der i første omgang løber året ud.

Den 22-årige midtbanespiller var senest på kontrakt i PSV Eindhoven, hvor han optrådte i Hollands næstbedste række for reserverne (Jong PSV), og her spillede han med vores tidligere spiller, Maxime Soulas. Før opholdet hos PSV, var belgieren både en del af Akademiet hos Willem II og deres seniorhold.

Den kreative midtbanespiller har i en længere periode været uden kontrakt, hvor et ophold mislykkedes grundet covid-19.

Robin er nu klar til at trække Fremad-trøjen over hovedet.

De sidste tre uger har han trænet med holdet, og har vist sig godt frem foran både trænerstaben og Sportschefen. Det er en fordel med den lange prøvetid, som giver en hurtigere tilvænning på holdet:

”Robin har imponeret os på nogle områder, hvor vi mangler lidt mere kvalitet. De tre uger hvor han har trænet med, har han vist sig godt frem både på og udenfor banen. Han har siden dag 1 arbejdet stenhårdt på at spille sig til en kontrakt, og har vist stor interesse for at være en del af holdet. Grundet hans fodbolduddannelse i Holland, er han rigtig godt skolet teknisk. Hans overblik og håndtering på bolden giver os nogle flere muligheder i offensiven,” slutter Gaxe.

Efter komplikationer i forhold til den næste klub siden udløbet i PSV Eindhoven, er hovedpersonen rigtig glad for at være landet et sted, hvor der er stor tillid:

”Jeg er rigtig lettet og stolt over at få et skifte på plads med klubben, efter nogle virkelige interessante uger som prøvespiller. Jeg havde sat mig et mål for at skrive kontrakt med klubben, og få en mulighed i en klub, som ville mig 100%. Der er en god opbakning fra trænerstaben, der allerede har sat store krav til min træning på banen, og det er vigtigt for mig,”

”Det har været et svært forløb uden klub i noget tid, og nu kan jeg fokusere på at hjælpe holdet. Spillere og ansatte har taget rigtig godt imod mig, og der er en professionel og intens stemning på træningsbanen, hvilket passer mig rigtig godt. Det bliver mit første ophold uden for Holland efter mange år som ungdomsspiller i Willem II og senere et ophold hos PSV. Her i Fremad Amager får jeg nu mulighed for at vise mig frem i en periode, og så tager jeg den derfra. Lige nu er jeg indstillet på arbejde hårdt og kæmpe for holdet i spillertrøjen,” slutter Robin.

Den nye midtbanespiller kan allerede få debut i søndagens opgør mod Hvidovre IF.

Welcome, Robin!

Del på de sociale medier