FREMAD HENTER MÅLMANDSTRÆNER MED STOR DIVISIONSERFARING

På den første træningsdag til den nye sæson, vi går ind i, var der et nyt ansigt i trænerstaben. 47-årige Thomas Frederiksen kunne i dag præsenteres foran truppen som ny målmandstræner i Fremad Amager.

Thomas kommer med erfaring fra Skovshoved IK, FC Helsingør, IBV på Island, Nykøbing FC og Hobro IK – herunder med træning af målmænd på de tre højeste niveauer i dansk fodbold via 2. Division, 1. Division og i Superligaen, krydret med den ene sæson hos IBV i den bedste islandske række.

I de to afsluttende måneder af sæsonen fik vi midlertidig hjælp af Frank Pedersen, der med lynets hast kunne træde ind i rollen for resten af sæsonen. Nu er der en permanent løsning på plads med Thomas, som allerede fra dag et har givet den gas med Pryts og Funch under sæsonens første træningsdag.

Skiftet kommer på baggrund af gode samtaler med Gaxe og den spændende trup, som Thomas ser ind i:

”Det har været en rigtig god start for mit vedkommende. Spillere, trænere og ansatte har givet mig en god velkomst her til morgen. Helt grundlæggende er Fremad Amager en fed kultklub, og der er en stemning, der passer rigtig godt til min personlighed, med min opvækst i Albertslund. Som modstander har det altid været et lortested at komme som konkurrent under svære betingelser, men nu får jeg heldigvis fornøjelsen af at stå på den rigtige side,” siger Thomas og fortsætter.

”Samtalerne med Gaxe har givet mig et indblik i hvordan hverdagen foregår og hvilke krav, der bliver stillet til både spillere og trænere. Jeg færdes bedst i et miljø, hvor der er plads til forskellige personligheder og højt til loftet. Der er sammensat en spændende trup, og det glæder jeg mig til at arbejde med i fællesskab med mine trænerkolleger. Som målmandstræner er jeg meget detaljeorienteret i min måde at arbejde på, og fokusere rigtig meget at løfte procenterne i alle aspekter af spillet som målmand. Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring og arbejde intenst med udviklingen af både målmændene kombineret med resten af spillertruppen” udtaler Thomas.

Gaxe sætter ord på ansættelsen af Thomas:

”Jeg har mødt Thomas af flere omgange, og har haft nogle produktive samtaler i forhold til, hvad vi forventer af ham som træner og person udenfor banen. Han indeholder stor ærgerrighed i hans måde at arbejde på, og han forventer resultater. Det stemmer overens med det arbejde, vi har foran os. Vi skal stille højere krav til hinanden, og der er højt til loftet i vores miljø. Spillertruppen fungerer som en rigtig stærk enhed, og Thomas kan bidrage til det konkurrencemiljø, der skal være en del af hverdagen, når vi går på træningsbanen – han vil vinde for enhver pris,” udtaler Gaxe.

Velkommen til Ama’r, Thomas!

Del på de sociale medier