FREMAD-PROFIL FORLÆNGER OPHOLDET PÅ ØEN

I går kunne vi bringe de glædelige nyheder om et permanent skifte for anfører, Pierre Kanstrup. Her fredag morgen kan vi med stolthed i stemmen sige at Mads Aaquist gør ham kunsten efter med en underskrift, der binder ham yderligere to år i Fremad Amager.

På sidste dagen i januar-transfervinduet, kunne vi præsentere Superliga-spilleren, som tog turen til Ama’r fra hans tidligere klub, Viborg FF. I en forårssæson skulle både Aaquist og Fremad hjælpe hinanden i mål i kampen om at undgå nedrykning, og her var både de spillemæssige og ledermæssige kvaliteter en vigtig tilføjelse. Derfor er Gaxe, ikke overraskende, rigtig godt tilfreds med at kunne holde på en profil, som også i næste sæson tager Fremad-trøjen over hovedet:

”Alene dét at vi hentede Mads i forrige transfervindue var i sig selv et scoop. Han er en spiller, der utvivlsomt kan optræde på højere niveau, og med en forlængelse af hans aftale, vidner det også om at han tror på både sine medspillere og det potentiale, vi kan forløse. På trods af en ærgerlig skade i slutspillet, har han været tæt på holdet for at hjælpe sine medspillere, når ikke selv han har kunne gøre en forskel på banen. Det fortæller meget godt, hvad han også bidrager med udenfor banen, og som jeg var inde på med forlængelsen af Pierre, er Mads også en naturlig leder i et omklædningsrum, som kan hjælpe de yngre spillere med udviklingen på flere parametre,” udtaler Gaxe.

Få video-interviewet med nedenfor med hovedpersonen, der sætter ord på en toårig forlængelse med Øens hold.

Anden dag i streg med en forlængelse – STORT tillykke med et forlænget opholdet, Aaquist!

Køb villet til årets sidste kamp:

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-vendsyssel-ff-28-maj-2022

Del på de sociale medier