FRIEDRICH FORLÆNGER OPHOLDET PÅ AMA’R

Mod slutningen af forrige transfervindue kunne vi præsentere en lejeaftale for resten af 2022 med Christian Friedrich fra Brøndby IF. Den lejeaftale er nu forlænget frem til slutningen af indeværende sæson.

Friedrich har været en fast bestanddel af truppen, og har i størstedelen af de kampe opnået en plads som en del af start 11’eren i efterårets sæson. Gaxe har set rigtig gode tegn undervejs i det forløb på træningsbanen og til en række kampe.

Den motor og power som Friedrich bringer, er en nødvendighed i forårets kommende sæson:

”Formålet med at hente Friedrich ind var at styrke konkurrencen på vores back-positioner, og den har han i den grad levet op til. Så godt, at det er blevet til en hel del kampe i efteråret, hvor vi har set en meget energisk, ærgerrig og powerfuld spiller. Uanset minuttallet på tavlen, så kan han få presset modstanderen ned i eget felt, og den del får vi brug for at udnytte endnu bedre i foråret. Derfor var det også et ønske for Carit at se den lejeaftale blive forlænget. Det glæder vi os over efter et rigtig godt forløb med både Friedrich og Brøndby omkring aftalen,” lyder det fra Gaxe.

Tillykke med aftalen, Friedrich!

Del på de sociale medier