GODT NYTÅR, AMA’R 

Her på sidstedagen af 2022, kan vi se tilbage på et år der, i Fremad Amager-regi, bl.a. vil blive husket for en stor redning fra den nuværende ejerkreds med Lars Hein, Thomas Søgaard-Andersen, Morten Schwartz Nielsen og Magnus Kjøller.I midten af februar måned og helt frem til slut marts var Fremad Amager Elite overordentlig tæt på en konkurs, der altså blev reddet udenfor banen og derved kunne give trænere og spillere ro til at sikre målsætningen på banen; Undgå nedrykning.

Her leverede spillerne et brag af en slutspurt, hvor især de intense kampe mod Esbjerg FB blev altafgørende. Fra at være nede 2-0 i Esbjerg i tredjesidste kamp i midten af maj, tog spillerne for alvor fat i opgøret og modstanderen. Med tre Fremad-kasser sikrede vi os en sejr i en dramatisk kamp, undgik nedrykning og sendte derudover vores direkte modstander en tur ned i landets tredjebedste række. Imponerende præstation fra drengene på banen med de udfordringer, der i dele af dét forår var en del af dagligdagen.

Derefter startede en efterårssæson med en målsætning om top-6 i en svær 1. Division, hvor meget få kampe er forudsigelige. Tilpasning, udvikling og vejen hen til den top-6 har medført bump på vejen, og som en afrunding på efterårssæsonen blev ledelsen og Michael Hemmingsen enige om at stoppe samarbejdet. Gaxe og ledelsen arbejder intenst på at kunne præsentere en ny cheftræner, der skal lede Øens hold fra januar, hvor spillerne møder ind – klar til at give den gas på ny.

Med femten kampe i sigte frem til sæsonafslutningen er opbakningen ikke blevet mindre. Salgsafdelingen har præsenteret en stor række nye samarbejdspartnere, hvor også loyale partnere har forlænget deres aftaler og dermed bevaret troen på at løfte i flok – hele vejen rundt om Fremad Amager.2022 generelt har også budt på hjemmekampe med stor opbakning, endda kampe med mere end 2.000 på plads i Sundby Idrætspark og derudover et rekordsalg på forårssæsonkort til 2023. Mere end 60 solgte forårssæsonkort yderligere end det hidtige bedste salg i de tidligere sæsoner i 1. Division. Derfor ser vi i den grad frem til årets første hjemmekamp mod Hobro IK fredag den 24. Februar kl. 18:30.

For AC Amager Academy har det overordnet set været et rigtig interessant år for spillerne på de respektive hold. De har hver især med deres trænere og ledere kæmpet fantastisk flot og bidt skeer med veletablerede akademier fra flere af landets større klubber. Det er et tydeligt tegn på at der er fremgang hos vores talentfulde drenge fra U10-U19. Det resulterede bl.a. i den første kontraktspiller direkte fra Akademiet, og vi kan garantere at det ikke er den sidste. AC Amager Academy går en spændende fremtid i møde.

Både frivillige og alle jer Fremad-fans har vist stor styrke som altid. Arbejdet på tribunerne, boderne, indgangene, planlægning og eksekveringen af busture på udebane mv. har været en fornøjelse at følge. Fantastisk opbakning!

Vi lukker 2022 af med et TAK til jer alle, der har været en del af 2022. Vi glæder os til et spændende 2023, og selvfølgelig til præsentationen af en ny cheftræner. GODT NYTÅR

Del på de sociale medier