HÅBEFULDE UNGE DRENGE TILKNYTTES

Her på træningslejren kan vi præsentere tre nye spillere for det næste halve år i Fremad Amager! Alle har har været i aktion i de seneste to kampe for klubben.

Fra venstre har vi den 18-årige centerforsvar Cornelius Allen, der efter flere på hos Brøndby Masterclass tog afsked med klubben på Vestegnen henover vinteren. I de første to kampe har Cornelius optrådt på højrebacken, som han i øvrigt ikke har spillet før, og har håndteret særdeles fint.

I midten står én af gårsdagens målscorere, Henrik Wendel Meister, som lukkede opgøret til 4-1. Den 18-årige angriber har senest optrådt for FA2000, og der har været rift om spilleren i det netop overstået transfervindue. Henrik har indtil videre optrådt både på venstre wing og som angriber i de 3 træningskampe mod AB, FC Roskilde og FC Malaga City. Med 80 spilleminutter og et mål, er Henrik kommet godt fra start på Ama’r.

Sidste mand i præsentationen er 24-årige Frederik Jørgensen, der også har været i kamp mod AB, FC Roskilde og FC Malaga City. Angriberen er landet på Ama’r efter et ophold i LSF, og skal nu kæmpe om spilletid på en angrebsposition, hvor han skal konkurrere med Jakob Johansson, Noah Crone og Henrik Meister.

Sportschef Gaxe taler om stærke egenskaber hos alle tre, som skal bruge det professionelle miljø for at sætte skub i udviklingen:

“Det er nogle dygtige spillere, som alle har bestemte spidskompetencer, der skal udvikles. Hver især får de nu muligheden for at gribe en god mulighed og kæmpe for en længere aftale i klubben. Den nuværende trænerstab har fået sat skub i dem i løbet af januar, og de har alle tre vist fremgang. Senest Henrik med en scoring i gårsdagens opgør efter rigtig flotte Fremad-kombinationer. Det bliver en rigtig god læring for dem, og de vil helt sikkert få deres chance, hvis indsatsen til træning er derefter,” slutter Gaxe.

Velkommen til Ama’r, drenge!

Del på de sociale medier