Ingen påskeæg fra Middelfart

Det var Jerailly Wielzen, der scorede det enlige mål for os, da vi tabte 1-3 på hjemmebane til oprykkerne Middelfart, der fortsætter med at imponere.

Vi lagde ellers pænt fra start og inden for det første kvarter kunne Hocine Derrar have scoret to gange, men den sidste skarphed manglede for midtbanespilleren.

Mod slutningen af første halvleg lignende det 45 minutter uden scoring, men Middelfart fik scoret otte minutter før pausen efter at bolden var blevet reddet flere gange tæt på mål.

I anden halvleg fortsatte Middelfart med at presse på, og det resulterede i, at den fynske klub både fik scoret til 0-2 og 0-3.

Med lidt over et kvarter tilbage af kampen fik vi frispark midt på Middelfarts banehalvdel og hollænderen Jerarilly Wielzen viste sublim sparketeknik og scorede til 1-3.

Vi pressede mere og mere på mod slutningen af kampen, hvor Mads-Emil Langberg blev sendt frem i angrebet, men det blev ikke til yderligere scoring.

Nederlaget betyder, at vi nu kun har teoretisk mulighed for at komme med i oprykningsspillet. Til gengæld skal der samles så mange point som muligt til nedrykningsspillet.

Kampfakta

20. spillerunde, 2. division, torsdag den 28. marts 2024, i Sundby Idrætspark:

Fremad Amager – Middelfart 1-3 (0-1)
Mål: 0-1 Jonas Villemoes (37.), 0-2 Malthe Boesen (49.), 0-3 Lasse Thomsen (63.), 1-3 Jerailly Wielzen (74.)

Fremad Amager: Mikkel Andersen, Jerailly Wielzen, Mads-Emil Langberg, Magnus Lysholm, Mauro Savastano (19. Otto Dupont), Kasper Andersen, Matin Al-Atlassi (63. Alexander Johansen), Hocine Derrar, Hans Høllsberg, Mikkel Basse (55. Marius Papuga) og Alexander Petræus (63. Lucas Ørneborg)

Dommer: Sebastian Friis Aagerup

Del på de sociale medier