Kampoptakt – Middelfart

I lørdags spillede vi 1-1 ude i Brabrand, hvilket var den 3. uafgjorte kamp ud af 3 mulige i foråret. Om det er en ubesejret stime eller et forår uden sejr, må være op til øjnene der ser. Men faktum er, at vi har 3 point for de første 3 kampe.

Torsdagens modstander fra Middelfart har i samme periode fået 4 point. De startede således med et 3-1 nederlag til Roskilde, hvilket de efterfulgte med 1-1 i Brabrand (præcis ligesom os), inden de i weekenden bankede HIK med 4-0. Tre af målene blev sågar scoret med en mand i undertal.

Middelfart har fået røde kort i deres sidste to kampe, hvilket gør at både Jacob Linnet og Unwana William Akpan afsoner karantæne torsdag.


Den omvendte kamp blev spillet den 26. august i Middelfart, hvor det blev til en 1-0 sejr til fynboerne.

samtidig 13 point ned til os på 7. pladsen. Middelfart er i denne sæson kendetegnet ved en super solid defensiv, hvor de har lukket færrest mål ind af alle hold. Det er således blevet til 17 indkasserede mål i 19 kampe.

I løbet af ugen har vi fået ny cheftræner i form af Christian Iversen. Iver, som han omtales i dagligdagen, har tidligere selv spillet i Fremad Amager. Derudover har han stået i spidsen for B1908, Hvidovre og FC Roskilde. Iver havde første træning med truppen onsdag og står altså allerede på sin anden arbejdsdag foran hjemmedebut i Sundby Idrætspark.

Kom og giv Iver en varm velkomst og støt drengene på banen!
Find billetter via linket øverst

Forza Fremad A

Del på de sociale medier