KLUBMAND TAGER AFSKED MED FREMAD AMAGER

Efter næsten fire år som målmandstræner i klubben, har Jesper Christiansen valgt at takke af for denne gang og tog afsked med spillere og trænerstab ved udgangen af marts måned.

I perioden som medarbejder har ”JC” oplevet lidt af hvert. Senest med en kaotisk periode under udenlandske ejere, har det i store perioder været en vanskelig tid. Efter redningen af klubben i sidste uge, har Jesper Christiansen tænkt på fremtidsperspektiverne for hans eget vedkommende, hvor tilstandene har taget hårdt på kræfterne. Han har nu valgt at søge nye udfordringer:

”Det har været en rigtig svær beslutning at komme frem til, men det er den rigtige løsning for mig. Siden jeg vendte tilbage til klubben fra min tid i Viborg FF, har det i store perioder været kaotisk, og det har taget hårdt på kræfterne. I forhold til fremtiden søger jeg andre veje,” siger Jesper og fortsætter.

”Når dét så er sagt, så har det været en tid med nogle fantastiske spillere og kolleger rundt om på trænerkontoret og i klubben. Der skal lyde en kæmpe tak til spillerne for en fantastisk tid i Fremad Amager. Jeg vil savne min daglige gang i omklædningsrummet. Især vil jeg takke ’mine målmænd’, som jeg selvfølgelig har arbejdet tæt sammen med – det har været en fornøjelse, og jeg glæder mig til at følge deres videre rejse.

Det har været en fornøjelse at fejre vores sejre med både fans og sponsorer på lægterne. En tid jeg ikke vil glemme. Tak for jeres enorme opbakning, Ama’r,” slutter Jesper.

Tak er et fattigt ord i denne sammenhæng, ”JC” – tak for en fantastisk indsats i klubben som målmandstræner, midlertidig cheftræner i et stormvejr i slutningen af sidste sæson og store jubelscener på sidelinjen. Alt god vind i din retning herfra!

Det forventes at der indenfor et par dage kan præsenteres en ny målmandstræner i klubben.

Del på de sociale medier