LECCE BYTTES UD MED AMA’R / NOAH CRONE SKRIVER TRE ÅR MED FREMAD

For anden dag i streg kan vi præsentere en ny Fremad-spiller. 20-årige Noah Crone har taget afsked med omgivelserne i Italien, og er nu klar til fight og kasser i Sundby!

Crone blev tilbage i januar 2021 solgt til U.S. Lecce fra FC Nordsjælland efter flotte præstationer på Akademiet og ungdomslandholdene. Siden da har den ærgerrige angriber spillet for Lecce Primavera (ungdomsrække) i Italien.

Tilgangen af Noah er en god kombination af et stort potentiale og et rigtig fighter-hjerte:

“Det har været en rigtig god proces med både Noah og Lecce, der begge har ønsket en god afvikling af den her aftale. Noah har udvist stor interesse i at give den alt, den kan trække i Fremad Amager. Derfor er vi også kommet frem til en god lang aftale, hvor han har mulighed for at bygge på i udviklingen. Han har et stort potentiale, hvilket han har vist på dansk grund i ungdomsårene, og har derudover et rigtig fighter-hjerte, der passer ind med den nuværende trup sammensætning,” udtaler Sportschef, Gaxe.

Crone er klar til en ny udfordring, og klar til et Sundby Idrætspark med Fremad-fans på lægterne:

“Jeg er ekstremt klar til den her udfordring. Efter samtaler med Fremad Amager, var jeg opsat på at starte et nyt kapitel i en klub, der giver tid og plads til de unge spillere. Lige nu glæder jeg mig til at komme på banen med drengene og starte det hårde arbejde, der venter mig. Jeg kommer ikke tilbagelænet for at se tingene an. Der skal fuld knald på til min første træning om halvanden time. Jeg glæder mig til gode oplevelser med fansene i Sundby Idrætspark i en vigtig forårssæson,” siger Crone.

Velkommen til Ama’r, Crone 💙 – på med støvlerne og arbejdshandskerne!

Del på de sociale medier