LØNNEN ER UDBETALT – KLUBBEN ER REDDET!

Det har været nogle usædvanligt hektiske dage i Fremad Amager Elite. Med masser af fantastisk opbakning og økonomisk støtte både på Øen og fra fodboldfans landet rundt, er der nu udbetalt løn til akademiansatte, spillere og trænerstab.

“Vi er alle rigtig glade for nyheden her til eftermiddag omkring lønnen, der er faldet på plads. Vi alle har et kæmpe mål om at bringe den her klub videre herfra i samlet flok, og den støtte vi har fået fra både egne fans, samt fodboldfans rundt om i Danmark, er helt fantastisk. Vi er meget taknemmelige, og derfor kan vi nu oplade bedst muligt til et brag af en kamp i morgen aften. Vi håber virkelig på en stor opbakning i Sundby Idrætspark, så vi kan få en kæmpe fredagsfest,” siger anfører, Pierre Kanstrup

Der er siden i går morges indsamlet hele 201.607,00,- DKK, som nu har været med til at dække løn til ovenstående ansatte i klubben, hvilket er fantastisk. Udover en vital redning rent økonomisk til løn, har vi modtaget en usædvanlig vigtig aftale, der nu giver klubben en mulighed for at stå med nye ejere indenfor nærmeste periode. Fremad Amager og lokale erhvervsfolk har nedsat et råd, der arbejder på flere løsninger i forhold til et nyt ejerskab.

På nuværende tidspunkt lever klubben videre, og spillerne kan derfor spille en fredagskamp, der skal have ALT, hvad den kan trække på lægterne. Finansielt har klubben stadig udfordringer. Derfor er køb af støttebilletter stadig med til at give lidt luft i forhold til at finde nye ejere til klubben, der kan løfte det herfra og sigte efter en holdbar langsigtet vision.

Vi har brug for jer – mere end nogensinde!

Så køb af støttebilletter og omsætning i baren gør en STOR forskel for Fremad Amager og de lokale erhvervsfolk, der arbejder på løsningen af en ny ejerkreds i klubben.

Køb støttebilletter her:

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-lyngby-4-mar-2022

TAK FOR ALT JERES STØTTE – VI SES I SUNDBY IDRÆTSPARK!

Del på de sociale medier