NY MÅLMANDSTRÆNER PÅ PLADS I FREMAD

Til dagens træning med sprinklere i baggrunden, kunne Frank Petersen præsenteres som ny målmandstræner. I første omgang er der tale om en aftale for resten af indeværende sæson.

54-årige Frank Petersen kommer ind i rollen med erfaring fra opbygningen af pige- og kvindefodbolden i FC Nordsjælland, hvor det i 2020 blev til en rolle som Talentchef for Pigeakademiet i B93, herunder U14, U16 og U18.

Frank har en fortid som spiller i Herfølge, Roskilde og hos vores naboer i Kastrup. Derudover tæller der ophold som målmandstræner i Taastrup FC, FC Roskilde og et eksotisk ophold hos Kogi Queens i Nigeria.

Han indtager udfordringen med en ydmyg tilgang og et klart mål om at arbejde hårdt for at blive integreret med trænerstab og holdets målmænd:

”Jeg er ekstremt glad for at kunne komme direkte ind i en udfordring om at knokle igennem for at undgå nedrykning. Med min baggrund som spiller og forskellige jobroller i flere klubber, arbejder jeg rigtig godt under en stor udfordring fra start. Jeg har haft gode snakke med både Gaxe og Peter Løvenkrands i forhold til min rolle, og hvor jeg kan bidrage. I forhold til at blive integreret i klubben, har jeg fået en rigtig god velkomst. Derfra er det bare at knokle på og fokusere på en vigtig kamp allerede på fredag i Køge,” siger Frank Petersen.

Sportschef Gaxe er glad for at kunne løse udfordringen på en svær post:

”Frank og jeg havde nogle gode samtaler omkring vores nuværende setup, og hvad vi kæmper med, udover placeringen i tabellen. Jeg ser ingen problemer i at få ham integreret på meget kort tid i en klub, hvor ro på nuværende tidspunkt er en vigtig faktor. Derfor er det også ekstremt vigtigt at kunne dække rollen af ret hurtigt, efter afskeden med Jesper. Han kender til det miljø, vi befinder os i, og har analyseret godt på vores målmænd i truppen. Frank ved i samarbejde med Løvenkrands, hvad der skal til på den korte bane, og i dette tilfælde er det en kamp på fredag i Køge,” slutter Gaxe.

Velkommen til, Frank!

Del på de sociale medier