PALM SÅ STOR STYRKE I FREMAD-HOLDET

På trods af en smertefuld afslutning søndag eftermiddag, var der kun tid til at se på de gode ting og dermed rette fokus på en kamp på Falster – en kamp, der spilles kl. 19:00 i aften.

Selv på en arbejdsdag, har mere end 45 Fremad-fans planlagt dagen nøje, så de kan nå fanbussen på Amager og støtte drengene til opgøret!

Han smadrer statistikken på GPS-trackeren, presser og går hårdt til modstanderne på grønsværen. I aften er det en forventning fra den unge midtbanedynamo, Christoffer Palm, at styrken med og uden bold medbringes fra forrige opgør:

“For mig og se spiller vi en af sæsonens bedste kampe mod Hobro, og er uheldige med en scoring så sent i kampen. Kampen bølgede frem og tilbage i de sidste 25 minutter, og efter at have forsvaret stærkt i defensiven, var det en kold spand vand i hovedet med en overtidsscoring og 2 point mindre. Min oplevelse både under og efter slutfløjt var at vi viste stor styrke både individuelt og samlet som ét hold. Det var en klar aftale at sætte hårdt ind i duellerne for at være til stede fra start. Derfor røg vi ind i 4-5 hårde dueller indenfor de første 2 minutter. Det gav en mental styrke til at gå hårdt i presset og samtidig være rolige og sikre på bolden i 1. halvleg,” siger Palm og fortsætter.

”I sidste ende handler det her om point, og vi skal have maks. udbytte i kampene. Vi har vundet fem i streg mod NFC, og har et godt fast greb om de kampe, vi spiller mod dem. Kampen i aften kræver samme fightermentalitet for at vinde fodboldkampe, og vi har stor tro på at sejrene kommer til os, hvis vi præsterer som i søndags. Alle kampe, der spilles i øjeblikket, er afgørende, og vi betragter dem alle som finaler. Derfor er det også et minimumskrav at stå op for hinanden både fysisk og mentalt i alle minutter af kampene. Vi var få minutter fra den forløsende sejr sidst, og i aften skal vi og fansene have alle 3 point med hjem til Amager. Så får de helt sikkert en sjov og festlig bustur hjem til Øen,” slutter Palm.

Der er kampstart kl. 19:00 på Falster, og er man ikke på tur sydpå i aften, kan drengene følges på Viaplay.

I tager den i aften, drenge – kom så, Fremad!

Del på de sociale medier