SAMARBEJDET OPHØRER MED LØVENKRANDS

Efter en turbulent sæson, mest af alt udenfor banen, er Fremad Amager og Peter Løvenkrands blevet enige om at stoppe samarbejdet efter afslutningen af den netop færdigspillet sæson.

Løvenkrands blev præsenteret som ny cheftræner for lige præcis 12 måneder siden i sit første senior-trænerjob efter en periode hos Rangers FC U23-mandskab. Med efterårets skifte af ejerkreds og store ændringer i spillertruppen fra et setup med danske og unge udenlandske talenter, var der med nyt ejerskifte og et fuldt dansk mandskab et mål om at undgå nedrykning. Det lykkedes som bekendt i den drabelige duel mod Esbjerg FB på udebane midt i maj måned via 3-2 sejren.

I perioden kort forinden, var klubben i kamp mod tiden i den sværeste duel; Redning fra en potentiel konkurs.

Her et år senere er der nu indgået en aftale om at stoppe samarbejdet, der har tømt tanken efter de store udfordringer i sæsonen:

”Sæsonen i Fremad har været ekstremt udfordrende både på og uden for banen. Jeg er dog rigtig stolt af spillerne og staben over hvordan de kæmpede sig gennem hele sæsonen, støttede mig og er selvfølgelig meget tilfreds med at vi reddede os i NordicBet Ligaen, der var en god afslutning på sæsonen. Efter grundig overvejelse og snak med min familie og klubben, har vi besluttet at stoppe samarbejdet og give stafetten videre til en anden cheftræner, der skal lede klubben i næste sæson og ind i et nyt kapitel,” siger Løvenkrands og fortsætter.

”Jeg vil gerne takke klubben for at give mig muligheden og derudover takke alle spillerne, stab, personale, sponsorer og fans, der har støttet både mig og holdet så fantastisk gennem hele sæsonen under svære omstændigheder. Jeg ønsker Fremad Amager alt det bedste i fremtiden,” slutter Løvenkrands.

Sportschef Gaxe sætter også ord på afskeden med Løvenkrands, der har kæmpet sig igennem en sæson med udfordringer undervejs:

”Peter har kæmpet bedst muligt under svære omstændigheder i dele af sæsonen, og det vigtige udgangspunkt var at overleve i NordicBet Ligaen. Efter samtalerne omkring fremtiden er vi blevet enige om ophør af samarbejdet, der undervejs i hans periode som cheftræner har kostet mange kræfter både på og udenfor banen. Vi er forberedt på alle scenarier i en fodboldklub, og herfra ønsker vi Peter god vind med de udfordringer, der venter ham fremover,” lyder det fra Gaxe.

Fra på mandag den 20. juni, når spillere og stab møder ind igen til opstart, vil John Bredal overtage styringen i samarbejde med den fysiske træner Benjamin Mortensen. Derudover vil Transitionstræner på Akademiet, John Ranum, blive indlemmet i førsteholdets trænerstab i den kommende periode. Erstatningen på posten som ny cheftræner, forventes at være på plads i inden udgangen af næste uge.

Tak for et brag af en kamp og en stærk indsats i Fremad Amager, Peter. Vi og Sundby Idrætspark er altid klar til at byde dig velkommen retur til festlige fodboldkampe på Ama’r, som en god ven af huset – vi ønsker dig alt god vind herfra!

Del på de sociale medier