SJETTE MAND I RÆKKEN FORLÆNGER OPHOLDET I FREMAD

Der er i flere omgange blevet spurgt til Michael Lumb, der i slutningen af denne måned stod til udløb. Det gør han ikke længere, da han her onsdag eftermiddag underskrev en forlængelse frem til slutningen af næste sæson.

Efter et skifte fra Brøndby IF til Fremad Amager i januar-transfervinduet, har Lumb fået spilleglæden tilbage med masser af minutter på grønsværen i den blå/hvide trøje. Han har for alvor indtaget venstreback-positionen, hvor det er blevet til fuld spilletid i størstedelen af forårets kampe. Den store rutine, som Lumb indeholder, bliver dermed fortsat en del af den store hjælp til de yngre spillere i truppen kombineret med en spiller, der giver den gas hver dag.

Lige præcis rutinen og den stærke træningsdisciplin hos Lumb, er noget af det, som Gaxe ser som den helt store styrke:

”Lumb har siden ankomsten i januar gjort alt det, vi håbede på. Han har en rigtig stor rutine fra både ind- og udland, hvor flere af de unge spillere, kan lære noget fra de ting, han har oplevet som spiller. Den disciplin han viser til holdtræning og individuel træning er på et imponerende niveau, og Lumb fokuserer rigtig meget på at holde sig 100% fit. Vores mål var at være dækket bedre ind på bl.a. backs til foråret, og det er blevet løst rigtig godt. Derfor er det med stor tilfredshed at begge parter kan forsætte samarbejdet yderligere et år,” udtaler Gaxe.

Nedenfor sætter Lumb ord på forlængelsen med Fremad Amager.

I kan ønske Lumb tillykke til den første hjemmekamp, der i dag er blevet fastsat til den 30. juli kl. 16:00 mod Vejle Boldklub!

Stort tillykke med forlængelsen, Lumb!

Del på de sociale medier