SØNDAGENS KAMPPARTNER STARTER MED ET BRAG

Der hersker ingen tvivl om at opbakningen er vital i jagten på holdene lige over os i rækken – for at booste den opbakning har søndagens kamppartner, Maxus Danmark, arrangeret et fremragende tiltag!

I forbindelse med kampen mod Hobro IK har Maxus Danmark købt HELE 2.500 billetter, som deles gratis ud til Ama’rkanerne hos flere af klubbens samarbejdspartnere på Øen!

Fribilletterne kan hentes fra i morgen fredag den 14. april kl. 14:00 og frem mod søndagens kamp, hvor billetterne vil være delt ud hos følgende partnere (husk at slå de enkelte steder op i forhold til åbningstider, inden afgang):

Old Irish Amagerbrogade

Cafe Englandshus

Ingolfs Kaffebar og Spisehus

Johns Kagehus

Wakefield Hair

Tingkroen

Bullseye

The Beer Hive

Cafe Højden


Forud for det vigtige opgør har de sendt en besked til Fremad-fansene:

“Hej alle Fremad Amager-fans,Vi herinde fra Maxus Danmark glæder os til at se jer alle til et brag af en kamp. Men ikke nok med opbakning, som vi alle kommer for, så har vi fået muligheden for at tage lidt af det med på kampdagen, som vi er gode til.Men hvad er Maxus? Maxus er et elektrisk vare- og personbilsmærke, der med et stærkt fokus på innovation er en fantastisk løsning for danskerne, som gerne vil køre grønnere og ikke sprænge banken.

Hent jeres billet hos klubbens samarbejdspartnere fredag eller lørdag, så vi kan give holdet den bedst mulige opbakning.Vi ser frem til at møde og tale med jer alle!”

Se mere om selskabet her:

https://maxus-danmark.dk/

Del på de sociale medier