SØNDAGSBOLD I SUNDBY – OMNICARSERVICE ER KAMPSPONSOR

Med 13 spillede kampe i NordicBet Ligaen er vi placeret som nummer 9. før morgendagens kamp mod Hvidovre IF. EN modstander, der voldte os store problemer i det første opgør tidligere på sæsonen. Kampens helt store matchvinder var de mere end 100 medrejsende Fremad-fans, der efter halvandet år uden kampe på udebane, var tilbage i rollen som:

Altid på hjemmebane!


Kampsponsor til opgøret er: OmnicarService – dit mobile værksted.

”Omnicarservice er en mobil bilservice, som kommer ud og laver bilerne hvor de er, enten på virksomhedens adresse eller på f.eks. en byggeplads eller hjemme hos dig selv. Det bestemmer du – så du kan holde din forretning i gang.

Du kan få lavet både personbiler og varevogne – vi servicerer og reparerer alle biler – uanset årgang og mærke. Har du en forsikringssag, f.eks. i forbindelse med forrudeskift, så klarer vi hele forløbet, da vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Såfremt du i forvejen har en service-/leasingaftale hvor service er inkluderet, så er det ikke en forhindring for at indgå i et samarbejde med os. Vi har nemlig også mulighed for at tilbyde services, som ikke er inkluderet i en standard serviceaftale. Dette inkluderer bl.a.: Reparation af stenslag, udskiftning af forrude, hjulskift, skift af dæk inkl. afbalancering (ved fx punkteringer eller slidte dæk) og starthjælp.

Vi stiller 2 års garanti på al udført arbejde, vi er FDM Fordelspartner som stiller høje krav til vores arbejde og ikke mindst, så har vi de absolut bedste anmeldelser i autobranchen

Vi er Danmarks største mobile bilservice med de mest tilfredse kunder på Trustpilot, og så er vi op til 30% billigere end mærkeværkstederne (vi prismatcher altid!)”


De vil udvælge kampens spiller efter slutfløjt, og overleverer et gavekort.

Kun 13km skiller os og Hvidovre IF ad, og derfor er der lagt op til en fest uden lige mod en stærk modstander, der har fået en flot imponerende start på sæsonen. Senest brillerede vi mod Nykøbing FC på udebane, og vi håber på samme vilje og ild i øjenen hos drengene i morgen eftermiddag!

Køb billetter til kampen her:

https://shop.fremadamagerelite.dk/kampe/FA-HIF-31-10-21

Vi ses i Sundby!

Del på de sociale medier