SØNDAGSKAMP I JYLLAND

Omnicarservice var kampsponsor i forrige opgør, og hev Jacob Haahr ned på banen efter kampen med et gavekort i hånden – Haahr har med 34 kampe i Fremad Amager siden ankomsten i januar været blandt de mest spillende i 2021.

Han ved, der venter en svær opgave søndag eftermiddag, når Fremad skal til Horsens. Hjemmeholdet skal have kamp til stregen – og gerne mere til:

”Lige i øjeblikket må vi erkende at det er lidt frem og så tilbage igen. Vi har ikke helt formået at holde fast i en god rytme rent resultatmæssigt, hvilket selvfølgelig er frustrerende. Med resultatet i søndags skal vi håndtere både bold og dueller bedre nu på søndag, hvor vi har en af sæsonens sværeste udebanekampe. Det betyder ikke, at vi får store problemer, for det er op til os selv at håndtere sådan en kamp,”

”I den seneste kamp på udebane fik vi sæsonens første sejr på udebane, og det var både en lettelse og samtidig en ekstrem fed følelse. Vores tilgang til kampen søndag bliver også med et udgangspunkt, hvor hjemmeholdet er favoritter, og det skal vi spolere. Jeg har stor tro på at vi kan gøre det svært for AC Horsens, men vi skal være stærke hele vejen rundt. Vi har haft god mulighed for at fokusere på de fejl, vi leverede senest mod Hvidovre IF, og har samtidig haft en hel træningsuge til at forberede os på at minimere de fejl. Søndag gælder det hård fight,” siger Jacob Haahr.

Opgøret kan følges på Viaplay fra kampstart kl. 15:00.

Del på de sociale medier