STOR HÅNDSRÆKNING FRA VELKOMMEN TIL FREMAD AMAGER

Vores samarbejdspartner Velkommen har nu her til aften publiceret denne pressemeddelelse i håbet om at redde lønninger til klubbens ansatte, samt håbet om overlevelse for Fremad Amager i den danske 1. Division:

“Vi har selvfølgelig fulgt med i pressen, og haft en tæt dialog med Allan Ravn (direktør hos Fremad Amager Elite) og hans fantastiske team omkring klubbens nuværende økonomiske udfordringer, som vi kan forstå, er alvorlige og påvirker desværre spillet på banen negativt. Vi ved dog, og har set det med egne øjne, at Fremad Amager Elites spillere er krigere, men selv for den bedste kriger er stabilitet og trygge rammer en nødvendighed, så slaget på banen kan vindes,”

“Velkommen A/S vil gerne være med til, at støtte op omkring dette. Derfor melder Velkommen A/S sig klar til at gå ind i et dansk setup for klubben. Et setup med stabilitet og langsigtede planer, så Fremad Amager forhåbentlig i fremtiden kan finde sin plads i Superligaen,”

“Velkommen A/S vil gerne støtte op omkring Fremad Amager, herunder som sponsor, men vi kan desværre ikke løfte hele byrden alene. Vi opfordrer andre ligesindede at melde sig ind i kampen og støtte op omkring en fodboldklub med stor betydning for lokalmiljøet – ung som gammel,”

Læs hele meddelelsen her:
https://lnkd.in/eeRdBqq6

Del på de sociale medier