TALENTFULD ANGRIBER SKAL INGEN STEDER – UNDERSKRIVER LANG KONTRAKT

En onsdag aften i Esbjerg kunne 18-årige Henrik Meister løbe på banen i en skæbnesvanger fodboldkamp i en direkte duel om en plads i Nordicbet Ligaen i yderligere en sæson. Han havde en klar plan med den aften, og det var rollen som målhelten – den rolle sikrede han sig med ikke blot et, men også to mål i 3-2 sejren, hvilket betød at Esbjerg FB skal en tur ned i 2. Division at vende.

For blot nogle få måneder siden præsenterede vi Meister som ny spiller på træningslejren i Malaga, og her skulle han i nogle måneder frem prøve kræfter med niveauet i 1. division både på træningsniveau, såvel som i kampene. Med stor styrke og en portion ”kold i røven”, har han givet hans direkte modspillere kamp til stregen i forårets kampe.

Det tydelige talent var ikke kun synligt for Fremad, hvor andre klubber på en højere hylde har vist interesse for at tilknytte den mere end 192cm fysisk stærke angriber. Gaxe kan nu med ro i kroppen præsentere en treårig forlængelse med angriberen, der stod til udløb i juni:

”Kampen i Esbjerg var et meget godt tegn på, hvad Henrik har udviklet de seneste par måneder i klubben. Han har nogle åbenlyse styrker med hans størrelse, og niveauet til træning og kampe har rykket ham yderligere. I en alder af kun 18 år, er der nogle spændende år i vente for Henrik, der med en fuldtidskontrakt kan fokusere benhårdt på udviklingen som fodboldspiller, og her ser vi frem til at kunne hjælpe ham yderligere i udviklingsfasen,” udtaler Gaxe.

Den unge spydspids er stolt og ikke mindst taknemmelig for tilliden:

”Det er min første fuldtidskontrakt, og jeg er helt vildt stolt over at få en forlængelse på plads i Fremad Amager. Jeg har det rigtig godt til hverdag, og jeg er blevet en bedre spiller i min ellers korte periode i klubben. Der er nogle rigtig gode mennesker her til at hjælpe mig med min udvikling, og det har også betydet en stor del i forhold til at forlænge med klubben. Det giver mig også noget ro i hverdagen at jeg kan satse alt på fodbolden, og bare arbejde ekstremt hårdt for at nå mine målsætninger. Derfor vil jeg gøre alt for at tilbagebetale tilliden jeg har fået fra ledelse og trænerstab,” siger Henrik Meister.

Tredje forlængelse er i hus på bare to dage – denne gang en ung talentfuld mand, der er klar til at give den FULDT gas de næste tre år. Fortsæt det gode arbejde, Meister!

Del på de sociale medier