TO UNGE SPILLERE GREB CHANCEN

I lørdagens træningskamp var der to spillere med fra AC Amager Academy, som begge kunne være stolte af deres præstation i de 45 minutter mod en Superligamodstander. Mads Gernsøe, søn af den tidligere Fremad-angriber Michael Gernsøe (”Gerner Garner”), og Alexander Johansen havde i weekenden bytter deres offensive positioner ud på U19 og vekslet dem til spilletid for førsteholdet.

Begge spillere har rigeligt at være tilfreds med i en kamp med så højt et tempo og fysisk forskel:

”Vi følger drengene under træning og kamp på de yngre årgange, som har udviklet sig flot i løbet af det seneste år, hvor også nogle er kommet rigtig langt på kort tid i deres udvikling. Det kan både de, holdkammerater og trænere klappe sig på skulderen over, det er helt sikkert positive takter. Mads og Alexander var begge meget ærgerrige, aggressive og udfordrende i deres spil, fuldstændig efter instruktionerne fra Carits oplæg, og det glæder os at se to drenge komme ind på banen og give den alt, de har. Vi har i opstarten flere akademi-spillere med til vores træningspas på førsteholdet for også at vise, hvad hårdt arbejde og gode præstationer medfører. Her kan bl.a. Mads og Alexander være stolte af dét, de viste mod en stærk modstander efter få dage på træningsbanen i det nye år,” siger Gaxe.

Lørdag gælder det et blandet hold fra FC Nordsjælland, hvor der spilles tre x 45 minutter på stadion i Farum. Der er kampstart kl. 15:45.

Godt arbejde, drenge!  

Alexander Johansen
Mads Gernsøe
Del på de sociale medier