VI SKAL HAVE ALLE MED – STØTTEBILLETTER ER SAT TIL SALG!

Efter rigtig mange opfordringer fra vores fans, har vi undersøgt alle muligheder for ’funding’ – løsningen er nu fundet via støttebilletter til fredagens opgør mod Lyngby BK!

1 million DKK skal rejses i støttebilletter – dermed kan alle vores fantastiske fans, samt fodboldelskere rundt om i landet give et bidrag via to billettyper til henholdsvis 250,- og 500,-

Billetlinket er her:

https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-lyngby-4-mar-2022


Der er to forskellige støttebilletter med to forskellige priser.

Der kan købes en støttebillet, der giver adgang til kampen fredag aften. Derfor kan man i princippet købe alt fra 1 til 100 støttebilletter, hvoraf der måske bliver brugt et mindre antal af billetterne i selve indgangen. Før kampen fredag vil der blive sendt en meddelelse fra Boldbillet.dk, om hvor mange man kommer ud fra billetantallet, så vi har et overblik over de forventede antal tilskuere til kampen.

Det seneste døgn har vi samtidig fået rigtig mange varme beskeder fra fodboldfans rundt omkring i Danmark, der ønsker at støtte vores fantastiske fodboldklub. Derfor kan der købes en støttebillet, hvor man giver sit bidrag til klubben, uden at kunne være til stede fredag aften i Sundby Idrætspark!

KOM SÅ, AMA’R OG I ANDRE FANTASTISKE FODBOLDELSKERE, DER VIL STØTTE KLUBBEN I DENNE KRISESITUATION!

Del på de sociale medier