FAQ

Hvor er indgangene til Sundby Idrætspark?

Adresse: Englandsvej 61, 2300 Københavns S, Danmark.

Til kampene i Sundby Idrætspark er der enten tale om en ikke-højrisiko kamp uden decideret udebaneafsnit, eller om højrisiko-kampe hvor der vil være et aflukket udebaneafsnit. ​ Den info vil være synlig via vores nyheder i dagene op til hjemmekampene. Her vil der blive henvist til denne side, hvor der vil være synligt og relevant info til udeholdets SLO-koordinator og fans.

IKKE HØJRISIKO-KAMP:

På første billede nedenfor ses en stadionoversigt i Sundby Idrætspark, hvor der ikke er markeret et udebaneafsnit. Der er åbent hele vejen rundt med indgang fra Englandsvej 61, og under tribunen. Se stadiontegning nedenfor:

HØJRISIKO-KAMP:

Til denne type kampe vil der være et decideret udebaneafsnit. Her skal udeholdets fans igennem indgangen fra Irlandsvej (se placering i øverste højre hjørne). Se stadiontegning nedenfor:

Hvordan køber jeg billet til Sundby Idrætspark?

Find billetter til Fremad Amagers hjemmekampe på vores hjemmeside. Her kan du også købe årskort, så du er garanteret en plads alle hjemmekampe i sæsonen. Du kan også holde øje med boldbillet.dk for køb af billetter.

Hvordan modtager jeg billetter købt over nettet?

Du får dine billetter tilsendt på den mail, du har skrevet ved købet. Billetten behøver ikke at blive printet fysisk, da du kan vise din billet på en smartphone.
Din billet kan scannes herpå, såfremt skærmen ikke er smadret eller har ridser, og der selvfølgelig er strøm på din smartphone.

Hvornår kan jeg købe billet til hjemmekampe?

Billetsalget til de forskellige hjemmekampe begynder oftest en måned før kampstart. Hold øje med vores hjemmeside, hvor information omkring billetsalg bliver offentliggjort.

Hvordan kommer jeg til Sundby Idrætspark?

Metro linje M1 til Sundby station, hvorfra det tager cirka ti minutter at gå til Sundby Idrætspark.

Bus 33 stopper på Englandsvej og bus 78 på Irlandsvej.

Bil
Fra Indre by tager det cirka ti minutter at køre til Sundby Idrætspark, afhængig af trafikken. Parkeringspladsen findes ved indkørslen til Sundby Idrætspark og imellem stadionbanen og Kunstgræsbane 1. Alternativt kan der parkeres langs Englandsvej, Sundbyvestervej eller Sundbybadets parkeringsplads.

Cykel
Fra Amagerbrogade drejer du mod syd, når du kommer til Englandsvej.
Fra Peder Lykkes Vej drejer du mod syd, når du kommer til Englandsvej.
Kommer du fra øst, kan du via Ingolfs Allé, og mange andre mindre veje, finde til Sundby Idrætspark.

Hvornår åbner portene på kampdage?

Normalt åbner alle porte en time før kampstart. Der kan dog være ændringer i forhold til arrangementer i forbindelse med hjemmekampe. Hold derfor øje med vores Facebook side også. Tjek også altid din billet for portnummer og åbningstid.

Må man ryge i Sundby Idrætspark?

I Sundby Idrætspark er rygning tilladt.

Kan man komme ind i Sundby Idrætspark med kørestol?

Det er muligt at komme ind i Sundby Idrætspark med kørestol.

Kan man komme ind i Sundby Idrætspark med barnevogn?

Man kan godt medbringe sin barnevogn, men det vil altid være på eget ansvar.

Hvordan køber jeg årskort?

Du kan købe dit eget personlige årskort til Fremad Amagers hjemmekampe, så du er sikret billet til alle kampe på Sundby Idrætspark. Du kan købe dit årskort her.

Hvordan kan jeg købe Fremad Amager merchandise?

Unisport har et udvalg af forskelligt merchandise. Se mere her.

Kan jeg søge om ledsagerbilletter?

Som gæst i Sundby Idrætspark kan du søge om ledsagerbilletter ved at sende dokumentation til kontakt@fa-elite.dk. Derigennem kan du blive godkendt til en ledsagerbillet til Sundby Idrætspark.