Ejer af Fremad Amager Elite Lars Hein svarer på artikel bragt i Tipsbladet

”Jeg har noteret mig, at Tipsbladet tidligere i dag onsdag den 24. januar har bragt en historie om, at Fremad Amager Elite angiveligt skulle have erklæret sig insolvent i Fogedretten. Det er selvfølgelig en ærgerlig sag, som vi er rigtig kede af.”, siger Lars Hein.

”Jeg kan bekræfte, at en af vores medarbejdere har været i Fogedretten for at gennemgå et mindre antal sager, hvor vi er i gang med at implementere afdragsordninger – men vi var ikke opmærksomme på, at det at sagerne ikke blev afsluttet på mødet havde den konsekvens, at det ville udløse en erklæring om insolvens”, fortsætter Lars Hein.

”Økonomien har været lidt stram hen over vinteren hvor fodbolden ligger stille, og vi jo derfor ikke har nogen indtægter på f.eks. kampe og merchandise, mens vi fortsat betaler løn til spillere, staben samt øvrige omkostninger. Vi havde også forventet en endelig afgørelse i CAS sagen mod den tidligere ejer af Fremad Amager Elite russeren Elite Anton Zingarevich som vi indtil nu har vundet to gange, og hvor vi senest 12. januar havde forventet en udbetaling i omegnen af 1,5 millioner danske kroner”.

”For en god ordens skyld vil jeg lige gøre opmærksom på, at de skyldige beløb samlet ligger i hundredetusinde kroners klassen, så det er ikke noget der truer Fremad Amager Elite. Jeg er allerede gået i gang med at rejse ekstra kapital og forventer at få helt styr på forretningen inden for den næste måneds tid”, slutter Lars Hein.

Fremad Amager ligger pt. på 7. pladsen i 2. division og har hen over vinteren forstærket truppen i bestræbelserne på at spille sig op i Top 6, når turneringen starter den 9. marts.

Fremad Amager startede forårssæsonen med i lørdags at vinde 2-0 over det meget stærke U19 hold fra FCK, og forberedelserne fortsætter tirsdag den 30. januar kl. 14.00, hvor holdet tager imod Hillerød i en testkamp i Sundby Idrætspark.

Del på de sociale medier