LUMB STILLER STØVLERNE PÅ HYLDEN EFTER EN FLOT KARRIERE

I rigtig mange år har hverdagen budt på træning og kampe i fodboldverdenen for Michael Lumb, der nu efter utallige timer i fodboldstøvlerne har valgt at stille dem på hylden i en alder af 35 år.

Med en stor karriere bag sig i ind- og udland og to officielle kampe i den danske nationaldragt, så har Lumb masser af store øjeblikke og oplevelser at se tilbage på. Den sidste del af den karriere slutter nu med 13 måneders fodbold i Fremad Amager, hvortil venstrebacken nu træder ind i en ny virkelighed på den anden side af kridtstregerne. En vemodig afsked med fodbolden og en dag, som han ikke glemmer foreløbigt:

”Det er vildt at tage afsked med noget, som har været så stor en del af ens liv. Det var vemodigt at forlade klubben i dag med støvler og udstyr og vide at den sidste kamp er spillet i min karriere. En dag som man med lidt frygt har ventet på og lande på den anden side med en ny virkelighed. Jeg har haft nogle fantastiske snakke med familien i forhold til tidspunktet for karrierestop, og efter dialog med klubben omkring fremtiden, var det den mest naturlige beslutning. I en lang karriere er der mange folk at takke – ingen nævnt, ingen glemt. Qua det er min afsked med Fremad Amager her, skal der lyde en stor tak for samarbejdet til spillere, trænere og ansatte. Jeg kom til klubben i en svær periode, hvor vi nåede målsætningen med at undgå nedrykning, som var en stor sejr for os som hold. Nu venter der en ny virkelighed uden for stregerne, som naturligvis giver mig mere tid med familien, som jeg samtidig glæder mig helt vildt til at nyde. Jeg kommer selvfølgelig til lørdagens kamp, og støtter drengene. Tak for den fede opbakning fra fans og sponsorer, det sætter jeg stor pris på. Vi ses på stadion,” slutter Lumb.

Gaxe sætter her ord på afskeden med Lumb:

”Vi takker Lumb for indsatsen i Fremad-trøjen, og ser tilbage med glæde på en forårssæson, hvor han kom ind på holdet med mange nye spillere, og nåede i mål med den vigtige målsætning i en kaotisk periode. Vi har haft dialog med Lumb omkring fremtiden, hvor vi sportsligt har prioriteret anderledes med satsningen på yngre kræfter hele vejen rundt. Derved har vi også haft et fokus på at give folk en ordentlig afsked, da alle skal have en god behandling, uanset alder og navn. De seneste samtaler er gået på det karrierestop, som Lumb har besluttet er den rigtige løsning for ham og familien, som vi naturligvis har fuld forståelse for. Han kan se tilbage på en flot karriere, og vi ønsker ham og familien alt det bedste herfra,” udtaler Gaxe.

Lumb – en STOR tak herfra for din store indsats i den blå/hvide trøje i Fremad Amager, sikke en karriere du har opnået i ind- og udland. Du er naturligvis altid velkommen i Sundby Idrætspark, og vi ønsker dig og familien alt det bedste. God vind med de udfordringer, der venter udenfor fodbolden.

Del på de sociale medier