UDMELDING FRA EJER LARS HEIN

Kære alle,


Vi er igen i dag blevet kontaktet af Bold.dk med endnu en historie om dårlig stemning og utryghed på holdet, hvor et større antal spillere angiveligt nu er utilfredse.


Det har jeg i dag reageret på, ved at sende nedenstående svar til Bold.dk


Jeg glæder mig til at se Jer i Sundby Idrætspark i morgen aften til kampen mod FA2000.


Hilsen, Lars Hein 💙🤍


Hej Daniel,


Som jeg skrev i går, er vi opmærksomme på, at der er 3-4 spillere der er utilfredse – men når du nu siger at det drejer sig om helt op til 16 spillere, så er vi naturligvis nødt til at tage det endnu mere alvorligt.


Derfor vil jeg også allerede fra på mandag rykke tættere på klubben og i løbet af næste uge have individuelle samtaler med spillerne og staben, så vi kan finde ud af hvad der er op og ned – og få lavet en god plan for den kommende periode.


Som jeg tidligere har sagt, har jeg i de seneste måneder koncentreret mig om vores øvrige forretninger, for at sikre indtjening andre steder i koncernen, til finansiering af Fremad Amager Elite. Derfor har jeg ikke været så tæt på holdet som det i denne situation åbenbart er nødvendigt at være – men det råder jeg bod på nu.


Efter den seneste tids skriverier har Carit Falch brug for en pause, og han er efter et ildebefindende i eget hjem i sidste uge blevet sygemeldt.


Det betyder at assistenttræner Fabio Mazzone i den kommende tid vil køre træningen – og stå i spidsen for Øens Hold til kampe.


Jeg håber meget, at vi inden for de næste par uger kan få skabt ro om klubben og holdet – så vi igen kan fokusere på at spille fodbold.


Dbh Lars Hein

Del på de sociale medier